Events

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Events

Herdenking afschaffing Nederlandse trans-Atlantische slavernij Zwolle | De locatie is Nijkerkenbolwerk in Zwolle, dat is gelegen naast Theater De Spiegel.

Viering afschaffing Nederlandse slavernij

We nodigen je uit om samen met ons de afschaffing van de Nederlandse slavernij te vieren tijdens een bijzonder evenement op 1 juli. Van 16.00 tot 20.00 uur komen we samen bij de Wresinski Cultuur Stichting, gelegen aan de Floresstraat 21, 8022 AD in Zwolle.

Dit programma biedt een gelegenheid om te ontmoeten en te verbinden door middel van muziek, theater, dialoogtafels en lekker eten. We vieren de vrijheid die is bereikt en staan stil bij de impact van het slavernijverleden.

Het evenement is toegankelijk voor iedereen, met tickets verkrijgbaar voor slechts €1,- of €5,-. We willen graag dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen, dus er is ook de mogelijkheid voor vrije donaties. Samen streven we naar een inclusieve viering waar iedereen welkom is.

Kom en laat je inspireren door de kracht van verbinding en gemeenschap. Ervaar de rijke diversiteit van cultuur en de gedeelde geschiedenis die ons allen verbindt.

Vier met ons de afschaffing van de Nederlandse slavernij op 1 juli. Reserveer nu je tickets en sluit je aan bij deze speciale viering van “Keti Koti Zwolle”.

Event Tags :

Delen :

Tickets bestellen

Lijkt het jou leuk om aanwezig te zijn bij Viering afschaffing Nederlandse slavernij? Bestel dan gemakkelijk jouw tickets online!